Over mij

Mijn kernwaarden: dichtbij, betrokken, integer, kwaliteit, deskundigheid

Sinds 1992 is  J.M.P. Erens -Theunissen gevestigd als zelfstandig accountant in het hart van het Heuvelland, in Houthem-Valkenburg.  Vanaf 2024 zet ik mijn onderneming met dezelfde passie voort als administratiekantoor. Deze keuze heeft geen invloed op de werkzaamheden die ik verricht. Heeft u een accountantsverklaring nodig die uitsluitend door een accountant- administratieconsulent of door een registeraccountant mag worden afgegeven,  dan kan dat in overleg met collega's in mijn netwerk besproken worden.

 

Mijn cliënten zijn afkomstig uit het MKB en particulieren uit de regio Zuid-Limburg. Hierdoor heb ik veel kennis van de lokale markten en het regionale economische klimaat.

 

Mijn motto is: elke individuele klant is anders en verdient zijn eigen aanpak. Mijn betrokkenheid gaat dan ook verder dan de harde cijfers alleen. Door het bieden van een luisterend oor en het inleven in uw persoonlijke situatie, voorzie ik u van een passend advies. Ook wanneer uw (privé)omstandigheden wijzigen. Juist daarin zit mijn onderscheidend vermogen: niet alleen uitvoeren, maar inspelen op de situatie en proactief adviseren.

Meer weten over mijn diensten of een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op

Jona Erens-Theunissen